Raadot suviyössä – The Corpse Bride marries The Beast

Työväenmuseo Werstas 1.6 -21.8.2011.

Työväenmuseo Werstaan Art in Conflict- näyttelyssä Route Couture -ryhmän jäsenet Karoliina Paappa ja Leena Pukki esittävät Raadot suviyössä- juhlapukusarjan, joka kuluu osana Spring Summer 2011 – On the Road -mallistoon.

Näyttelyssä esillä olevan sarjan hääteema symboloi ihmisen ja eläimen liittoa. Ihminen ei voi tulla toimeen ilman eläintä, mutta voisiko eläin tulla toimeen ilman ihmistä? Missä kulkee raja ihmisen ja eläimen välillä? Liitto siunataan sanoin ”kunnes kuolema meidät erottaa”.

Taide Konfliktissa Facebook

Näyttelyn kotisivut

 
Morsiuspuku, toteutettu yhteistyönä Karoliina Paappa & Leena Pukki, kuva Karoliina Paappa, malli Anna Heinonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *