PechaKucha

Leena Pukki ja Stina Riikonen Route Couture-ryhmästä esittelevät Route Couture-projektia keskiviikkona 28.8. klo 19 Tampereella Tullikamarin Klubilla PechaKucha-iltamassa. Tapahtuma on osa Tampereen arkkitehtuuri- ja Designviikkoja. Tervetuloa!!

PechaKuchan sivuilla tapahtumaa luonnehditaan seuraavasti:”PechaKucha-illat ovat vapaamuotoisia, iloluontoisia luovien ihmisten tapaamisia, joissa vaihdetaan ajatuksia ja kuulumisia sekä esitellään ideoita, luonnoksia, töitä ja ajatuksia “PechaKucha 20X20″ tyylisesti. Pecha Kuchan on keksinyt japanilainen arkkitehtitoimisto, ja arkkitehteja löytyy myös Tampereen Pecha Kuchien järjestäjistä.

PechaKucha-iltaan kutsutaan noin 10 esiintyjää, jotka kukin esittelevät yleisölle 20 kuvaa haluamastaan aiheesta. Kuvat heijastetaan valkokankaalle, ja kutakin kuvaa pidetään esillä 20 sekunnin ajan. Tarkoituksena on päästää esiintyjät vapaasti jakamaan ajatuksiaan ja näkemyksiään ilman turhia jaaritteluja. Vastaavia tapahtumia järjestetään Tampereen lisäksi yli 500 kaupungissa ympäri maailmaa. Tampereella olemme tähän mennessä nähneet arkkitehtuurin lisäksi esimerkiksi käsityötä, valokuvaa, filosofiaa ja live-tanssia.

Tampereen PechaKucha-ilta ei kerää minkään sortin voittoa, ja tapahtumaan on myös ilmainen sisäänpääsy.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *