Huomenna lähtö Kärsämäelle ripustamaan. Alla lyhyesti näyttelystä.

ARS Kärsämäki on nykytaiteen näyttely, joka esittelee erityisesti nuorten tekemää suomalaista kuvataidetta. ARS Kärsämäen historia ulottuu vuoteen 2002, jolloin kuvataiteilija ja galleristi Pekka Luukkonen järjesti ensimmäisen ARS Kärsämäki näyttelyn. Tällöin näyttely esitteli pääasiassa pohjoissuomalaisten varttuneempien tekijöiden taidetta. Vuonna 2005 peustettiin Kärsämäelle Taideyhdistys Elsuupa, joka uudisti ARS Kärsämäki näyttelyn profiililtaan nuorten kuvataidetta esiin tuovaksi näyttelyksi. Vuodesta 2006 lähtien ARS Kärsämäki onkin ollut nuorten kuvataiteilijoiden areena. Vaikka näyttely tuoki esille erityisesti nuoria lahjakkuuksia, niin on aina mukana myös jo tunnettuja taiteilijoita. ARS Kärsämäki on avoinna kesäkuun alkupuolelta elokuun loppuun. Näyttelyn aikana järjestetään oheisohjelmaa, esimerkiksi eri työpajoja.

Ars Kärsämäki Blogi

Ars Kärsämäki Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *